KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Hovězí na černém pivěKategorie: hlavní jídla, hovězí maso![]() • 500 g hovězího masa (nejlépe kližky) • 300 g cibule • 4 stroužky česneku • 1 feferonka • 300 g ostrého kečupu • 0,5 l černého piva • sůl • pepř • 1 lžíce sladké mleté papriky • 1 lžíce sójové omáčky • olej Recept hovězí na černém pivě připravíme takto:
Maso nakrájíme na kostky a ze všech stran důkladně osmahneme na rozpáleném oleji. K němu přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a prolisovaný česnek, promícháme a osmahneme. Pak zasypeme paprikou, zalijeme polovinou piva, polovinou kečupu, sójovou omáčkou, osolíme, opepříme, přidáme najemno nakrájenou feferonku a dusíme, dokud maso nezměkne. Podle potřeby podléváme pivem. Pak přidáme zbytek kečupu a podle potřeby rozředíme zbylým pivem. Při podávání posypeme velmi jemnými proužky cibule. V naší kuchařce bylo kromě receptu Hovězí na černém pivě nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: Divočák na pivě se zelím Hovězí eintopf Hovězí guláš Hovězí guláš Jadran Hovězí guláš na pivě Hovězí guláš na víně Hovězí guláš s cuketou Hovězí guláš s černým pivem Hovězí guláš s červenými fazolemi Hovězí guláš s fazolemi Hovězí guláš s houbami Hovězí guláš s jablky Hovězí jazyk na smetaně Hovězí klopsy v rajské omáčce Hovězí kostky s mrkví |
|