KUCHAŘSKÉ RECEPTY



DALŠÍ KATEGORIE

Hovězí guláš s jablky

Kategorie: hlavní jídla, hovězí maso

Na recept hovězí guláš s jablky potřebujeme tyto suroviny:

   • 600 g hovězího masa
   • 500 g jablek
   • 250 g cibule
   • 250 g mrkve
   • 2 lžíce oleje
   • 1 lžíce medu
   • 1 lžíce rajčatového protlaku
   • 2 stroužky česneku
   • 500 ml masového vývaru
   • sůl
   • pepř
   • majoránka
   • 1 bobkový list
   • citronová šťáva
Recept hovězí guláš s jablky připravíme takto:
Maso nakrájíme na kostky, prudce opečeme na horkém oleji, přimícháme med a rajčatový protlak, přidáme očištěný prolisovaný česnek, bobkový list a vývar a dusíme asi 2 hodiny. Pak osolíme a opepříme. Cibuli nakrájíme nadrobno, mrkev pokrájíme na kolečka, přidáme k masu a dusíme dalších 30 minut. Před koncem vaření přidáme na větší kostky nakrájená očištěná jablka a majoránku. Nakonec guláš dochutíme citrónovou šťávou.







©2022 KucharkaRecepty.cz     Šíření obsahu webu nebo jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!