KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Hajducký zelný gulášKategorie: hlavní jídla, vepřové maso![]() • 40 dkg uzeného bůčku • 15 dkg debrecínské klobásy • 60 dkg kysaného zelí • 1 větší cibule • 25 dkg kořenové zeleniny • 2 lžíce sádla • sůl • 1 lžíce mleté sladké papriky Recept hajducký zelný guláš připravíme takto:
Nadrobno nakrájenou cibuli osmahneme na lžíci sádla dorůžova, přidáme kysané zelí a dusíme doměkka. Uzený bůček uvaříme s očištěnou zeleninou. Uvařený bůček nakrájíme na kostky, klobásu nakrájíme na tenká kolečka, obojí opečeme na zbytku sádla, přidáme mletou papriku, zamícháme, podlijeme, přidáme k zelí a chvíli společně dusíme. Nakonec dochutíme solí. V naší kuchařce bylo kromě receptu Hajducký zelný guláš nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: Americký guláš Bačovský guláš z beraního masa Barevný guláš Barevný vepřový guláš Beraní guláš Beraní pikantní guláš s fazolemi Bramborové placky se zelným salátem Bramborový guláš Bramborový guláš II Bramborový guláš s cuketou Bramborový guláš s klobásou Bramborový guláš s medvědím česnekem Bramborový guláš s mletým masem Bramborový guláš s uzeninou Bramborový guláš se slaninou |
|