KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Francouzská žebírkaKategorie: hlavní jídla, skopové maso![]() • 4 ks jehněčích žebírek • 2 stroužky česneku • sůl • pepř • bazalka • 0,5 dcl olivového oleje • 30 g másla Recept francouzská žebírka připravíme takto:
Prolisovaný česnek smícháme se solí a bazalkou, postupně přidáváme olej a dobře mícháme. Porce masa posypeme pepřem, namočíme do připravené směsi a opečeme po obou stranách na pánvi. Podáváme s kouskem másla a opečenými bramborami. V naší kuchařce bylo kromě receptu Francouzská žebírka nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: Francouzská papriková polévka s parmazánem Francouzská roštěná Grilovaná vepřová žebírka Pečená jehněčí žebírka na rozmarýnu s fazolkami Pomerančová žebírka Telecí žebírka na slanině Telecí žebírka s cibulovou kaší Telecí žebírka se sýrem a se žampióny Vepřová žebírka s fazolemi |
|