KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Filé na žampiónechKategorie: hlavní jídla, ryby a vodní potvory![]() • 600 g filé • 300 g žampiónů • sůl • drcený kmín • pepř • 100 g másla Recept filé na žampiónech připravíme takto:
Pekáč vymažeme máslem, vložíme do něj filé, osolíme, opepříme a posypeme kmínem. Žampióny nakrájíme, dáme na filé, také osolíme a okmínujeme a navrch dáme kousky másla. Dáme péct do trouby. V průběhu pečení opatrně filé otočíme. Pečeme do úplného odpaření vody (žampióny pustí vodu), kdy filé zezlátne. Podáváme s vařenými brambory nebo bramborovou kaší. V naší kuchařce bylo kromě receptu Filé na žampiónech nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: Candát na žampiónech Filé na cibuli a slanině Filé na kari Filé pečené se smetanou a hořčicí Filé po cikánsku Filé po italsku Filé s bylinkami Filé s kysaným zelím Filé se zelenými fazolkami a hruškou Filé v žampionové omáčce Filé ve vínovém těstíčku Filé zapečené s bramborem Filé zapečené s Nivou Kapr na žampiónech s ořechy Štika pečená na žampiónech |
|