KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Dušené vepřové ledvinkyKategorie: hlavní jídla, vnitřnosti![]() • 500 g vepřových ledvinek • 40 g sádla • 50 g cibule • kmín • paprika • sůl • 10 g mouky Recept dušené vepřové ledvinky připravíme takto:
Vepřové ledvinky zbavíme tuku, nakrájíme na jemné plátky, pořádně propereme a dáme okapat na síto. V hrnci na rozpáleném sádle usmažíme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme do ní kmín, papriku a okapané ledvinky a dusíme je ve vlastní šťávě. Když šťáva vysmahne, zaprášíme je moukou, chvíli smažíme, pak je zalijeme vařící vodou a povaříme. V naší kuchařce bylo kromě receptu Dušené vepřové ledvinky nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: Balkánské vepřové kotlety Čínské vepřové v karamelu Dušené brambory s čerstvými houbami Dušené brambory s kedlubnami Dušené fazole se slaninou Dušené hovězí maso na houbách Dušené hovězí maso s křenem Dušené hovězí na víně Dušené hovězí nudličky se zeleninou Dušené hovězí nudličky se zeleninou a bramborovými hranolky Dušené hovězí plátky se zeleninou Dušené hovězí po florentinsku Dušené kapří mlíčí Dušené klokaní maso Dušené kozí maso |
|