KUCHAŘSKÉ RECEPTY



DALŠÍ KATEGORIE

Dušené vepřové kotlety

Kategorie: hlavní jídla, vepřové maso

Na recept dušené vepřové kotlety potřebujeme tyto suroviny:

   • 500 g vepřového hřbetu
   • 80 g sádla
   • pepř
   • kmín
   • 30 g mouky
   • 40 g cibule
Recept dušené vepřové kotlety připravíme takto:
Z vepřového hřbetu bez kůže nakrájíme kotlety, na tučnější straně je trošku nařízneme, potom je naklepeme, osolíme, opepříme, obalíme v mouce a zprudka je opečeme po obou stranách. Opečené kotlety vložíme do hrnce na rozpálené sádlo ve kterém jsme usmažili nadrobno nasekanou cibulku, přidáme kmín, podlijeme vařící vodou, přiklopíme pokličkou a na mírném plameni udusíme kotlety do měkka. Kotlety podáváme polité vydušenou šťávou.







©2022 KucharkaRecepty.cz     Šíření obsahu webu nebo jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!