KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Dušené vepřové kolenoKategorie: hlavní jídla, vepřové maso![]() • 1 vepřové koleno • sůl • česnek • červená paprika • 2 cibule • 1 bobkový list • 3 kuličky nového koření • 6 kuliček pepře • kmín Recept dušené vepřové koleno připravíme takto:
Koleno očistíme, vložíme do tlakového hrnce, přidáme celé 4 stroužky česneku, bobkový list, nové koření a pepř, zalejeme vodou, trochu více osolíme a dáme asi na 50 minut vařit. Pak dáme do remosky nakrájenou cibuli, na ni položíme uvařené koleno obrané od kosti, potřeme prolisovaným česnekem, posypeme kmínem a paprikou, podlijeme trochou vývaru, ve kterém se koleno vařilo a ještě asi 20-30 minut pečeme. V naší kuchařce bylo kromě receptu Dušené vepřové koleno nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: Balkánské vepřové kotlety Čínské vepřové v karamelu Dušené brambory s čerstvými houbami Dušené brambory s kedlubnami Dušené fazole se slaninou Dušené hovězí maso na houbách Dušené hovězí maso s křenem Dušené hovězí na víně Dušené hovězí nudličky se zeleninou Dušené hovězí nudličky se zeleninou a bramborovými hranolky Dušené hovězí plátky se zeleninou Dušené hovězí po florentinsku Dušené kapří mlíčí Dušené klokaní maso Dušené kozí maso |
|