KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Drůbeží játra na pikantní způsobKategorie: hlavní jídla, drůbeží maso![]() • 600 g drůbežích jater • 1 vejce • 1 lžíce Solamylu • sůl • pepř • 2 chilli papričky • 3 lžíce oleje • glutasol • 1 lžíce ostré hořčice • 2 lžíce červeného vína Recept drůbeží játra na pikantní způsob připravíme takto:
Drůbeží játra nakrájíme na menší kousky a promícháme s rozšlehaným vejcem, rozmočeným Solamylem, osolíme, opepříme a posypeme nadrobno nasekanými chilli papričkami, znovu promícháme a necháme odležet 20 minut. Potom játra dáme do rozehřátého oleje a smažíme. Až budou játra měkká, přidáme glutasol, hořčici, podlijeme červeným vínem a ješte chvíli podusime. Podáváme teplé. V naší kuchařce bylo kromě receptu Drůbeží játra na pikantní způsob nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: Andaluzská vepřová játra Anglická telecí játra Anglická vepřová játra Arabská hovězí játra Beraní pikantní guláš s fazolemi Berlínská játra Čertovská kuřecí játra Čínská játra Ďábelská játra Drůbeží játra na cibulce Drůbeží játra na jehle Drůbeží játra na kari Drůbeží játra na medu Drůbeží játra na víně Drůbeží játra se smetanou |
|