KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Drůbeží játra na kariKategorie: hlavní jídla, vnitřnosti![]() • 600 g drůbežích jater se srdíčky • 1 cibule • 3 nakyslá jablka • 20 g másla • kari koření • citrónová šťáva • sůl Recept drůbeží játra na kari připravíme takto:
Játra se srdíčky pečlivě očistíme, opereme a překrájíme na kousky. Jablka nastrouháme nebo nakrájíme na velmi tenké plátky. Zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme do ní játra se srdíčky a zprudka opečeme. Pak přidáme jablka, kari koření a přikryté pokličkou krátce podusíme. Dochutíme solí. Drůbeží játra na kari podáváme s rýží. V naší kuchařce bylo kromě receptu Drůbeží játra na kari nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: Andaluzská vepřová játra Anglická telecí játra Anglická vepřová játra Arabská hovězí játra Berlínská játra Čertovská kuřecí játra Čínská játra Čočka na kari Ďábelská játra Drůbeží játra na cibulce Drůbeží játra na jehle Drůbeží játra na medu Drůbeží játra na pikantní způsob Drůbeží játra na víně Drůbeží játra se smetanou |
|