KUCHAŘSKÉ RECEPTY



DALŠÍ KATEGORIE

Drůbeží játra na kari

Kategorie: hlavní jídla, vnitřnosti

Na recept drůbeží játra na kari potřebujeme tyto suroviny:

   • 600 g drůbežích jater se srdíčky
   • 1 cibule
   • 3 nakyslá jablka
   • 20 g másla
   • kari koření
   • citrónová šťáva
   • sůl
Recept drůbeží játra na kari připravíme takto:
Játra se srdíčky pečlivě očistíme, opereme a překrájíme na kousky. Jablka nastrouháme nebo nakrájíme na velmi tenké plátky. Zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme do ní játra se srdíčky a zprudka opečeme. Pak přidáme jablka, kari koření a přikryté pokličkou krátce podusíme. Dochutíme solí. Drůbeží játra na kari podáváme s rýží.







©2022 KucharkaRecepty.cz     Šíření obsahu webu nebo jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!