KUCHAŘSKÉ RECEPTY



DALŠÍ KATEGORIE

Drůbeží játra na jehle

Kategorie: hlavní jídla, vnitřnosti

Na recept drůbeží játra na jehle potřebujeme tyto suroviny:

   • 500 g drůbežích jater
   • 200 g slaniny
   • sůl
   • mletý černý pepř
   • oregano
   • olej
Recept drůbeží játra na jehle připravíme takto:
Játra očistíme od bílých žilek a blanek, nakrájíme na větší kousky, opláchneme a necháme odkapat. Pak je opepříme, obalíme v oreganu, jednotlivé kousky zabalíme do plátků slaniny, napíchneme na špíz, zakápneme olejem a necháme asi hodinu odležet. Pak za občasného potírání olejem grilujeme ze všech stran (asi 10 minut). Hotová drůbeží játra na jehle osolíme až před podáváním.







©2022 KucharkaRecepty.cz     Šíření obsahu webu nebo jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!