KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Ďábelská roštěnáKategorie: hlavní jídla, hovězí maso![]() • 4 roštěnky • 10 dkg cibule • 5 stroužků česneku • 2 kapie • 2 dkg okurek • hořčice • paprika • středně velký křen • worcester • pepř • sůl • jeden malý rajský protlak • tatarská omáčka • olej Recept ďábelská roštěná připravíme takto:
Rošťenky důkladně očistíme, odřízneme okrajové blány a tučnější části masa. Okraje nařízneme, aby se roštěná při grilování nekroutila. Osolíme, opepříme a potřeme olejem. Poté necháme roštěnky zhruba hodinu odležet v ledničce. Na pánvičku nalijeme olej, přidáme na kolečka nakrájenou cibuli, kterou zpěníme. Poté přidáme na nudličky nakrájené kapie, na plátky pokrájené okurky, papriku, rajský protlak, česnek, hořčici, sůl a pepř. Vše podusíme, dokud okurky nezměknou. Roštěnou grilujeme zhruba 6 minut po každé straně. Na závěr roštěnou postříkáme worcesterem a přidáme připravenou zeleninovou směs. Přidáme trochu tatarky a dochutíme trochou nastrouhaného křenu. V naší kuchařce bylo kromě receptu Ďábelská roštěná nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: Budvarská roštěná Ďábelská játra Ďábelská omáčka Debrecínská roštěná Domácí hovězí roštěná Francouzská roštěná Hovězí roštěná Hovězí roštěná dušená v mrkvi Hovězí roštěná na zelenině Hovězí roštěná po srbsku Kavkazská roštěná Koňská roštěná dušená na rajčatech Labužnická roštěná Lomnická roštěná Maďarská roštěná |
|