KUCHAŘSKÉ RECEPTY



DALŠÍ KATEGORIE

Bůček v zelí

Kategorie: hlavní jídla, vepřové maso

Na recept bůček v zelí potřebujeme tyto suroviny:

   • 1 kg bůčku s kostí
   • 500 g kysaného zelí
   • sůl
   • kmín
   • voda
Recept bůček v zelí připravíme takto:
Maso nakrájíme na kousky asi 150 g velké, jednotlivé kousky osolíme a postavíme na pekáč kůží dolů tak, aby měly kolem sebe místo. Kolem každého kousku rozložíme kysané zelí i ke stěnám pekáče (zelí nevymačkáváme, naopak dáme ho tam i s nálevem), podlijeme vodou, maso posypeme kmínem a pečeme v troubě při 190°C do měkka. Bůček v zelí podáváme nejlépe s chlebem.







©2022 KucharkaRecepty.cz     Šíření obsahu webu nebo jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!