KUCHAŘSKÉ RECEPTY



DALŠÍ KATEGORIE

Boršč krkonošský

Kategorie: hlavní jídla

Na recept boršč krkonošský potřebujeme tyto suroviny:

   • 1 kg vepřového bůčku
   • 1 sklenice kyselého zelí
   • 1 mrkev
   • 1 petržel
   • kousek celeru
   • sůl
   • kuličkový pepř
   • nové koření
   • bobkový list
   • 1 sklenice kečupu
   • zakysaná smetana
Recept boršč krkonošský připravíme takto:
Zelí propláchneme teplou vodou, nakrájíme na menší kousky a vložíme do hrnce s vodou. Bůček nakrájíme na malé kostky a zeleninu na kostičky. Přidáme koření, zalijeme kečupem a vaříme. Až jsou maso i zelenina měkké, osolíme. Porce boršče ozdobíme lžičkou smetany.







©2022 KucharkaRecepty.cz     Šíření obsahu webu nebo jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!