KUCHAŘSKÉ RECEPTY



DALŠÍ KATEGORIE

Beraní maso na česneku

Kategorie: hlavní jídla, skopové maso

Na recept beraní maso na česneku potřebujeme tyto suroviny:

   • 0,5 kg beraní kýty
   • 50 g sádla
   • 100 g cibule
   • 5 stroužků česneku
   • 1 lžíce hladké mouky
   • sůl
   • pepř
Recept beraní maso na česneku připravíme takto:
Maso očistíme. Česnek nasekáme nadrobno a se solí jej nasypeme na maso. Osmahneme nakrájenou cibuli, přidáme maso a osmahneme z obou stran. Pak podlijeme vodou, přidáme pepř a za občasného přelévání sťávou a podlévání horkou vodou pečeme doměkka. Hotové maso vyndáme, šťávu ještě podusíme, přidáme mouku, zalijeme vodou, povaříme asi 30 minut. Pak přecedíme a znovu povaříme. Podáváme s bramborami nebo s knedlíky.







©2022 KucharkaRecepty.cz     Šíření obsahu webu nebo jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!