KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Bačovský guláš z beraního masaKategorie: hlavní jídla, skopové maso![]() • 800 g beraního masa • 150 ml kysané smetany • víno • 300 g fazololové lusky • 3 cibule • 2 lžíce mouky • 150 g sádla • mletá červená paprika • sůl Recept bačovský guláš z beraního masa připravíme takto:
Z masa odřežeme kousky tuku, ten nakrájíme nadrobno a vyškvaříme. Cibuli nakrájíme nadrobno a zpěníme na sádle. Potom přidáme mletou červenou papriku, vložíme maso nakrájené na kostky, prudce osmahneme, podlijeme vodou a dusíme. Při dušení maso necháme osmahnout, aby šťáva dostala pěknou barvu. Maso znovu podlijeme. Až začne měknout, přidáme očištěné fazolové lusky nakrájené na šikmé řezy a dusíme asi 20 minut, až bude měkké masi o fazolky. Potom zalijeme vínem a kysanou smetanou, v které rozmícháme mouku. Podle potřeby dochutíme octem. V naší kuchařce bylo kromě receptu Bačovský guláš z beraního masa nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: Americký guláš Bačovský závin s klobásou Barevný guláš Barevný vepřový guláš Beraní guláš Beraní pikantní guláš s fazolemi Bifteky z koňského masa Bramborový guláš Bramborový guláš II Bramborový guláš s cuketou Bramborový guláš s klobásou Bramborový guláš s medvědím česnekem Bramborový guláš s mletým masem Bramborový guláš s uzeninou Bramborový guláš se slaninou |
|