KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Aljašská treska na česnekuKategorie: hlavní jídla, ryby a vodní potvory![]() • 800 g filé z tresky • sůl • pepř • 1 lžíce hladké mouky • 2 lžíce oleje • 3 stroužky česneku • 2 lžíce másla Recept aljašská treska na česneku připravíme takto:
Filé nakrájíme, osolíme, opepříme, obalíme v mouce a opečeme na oleji z obou stran. Pak přidáme na plátky nakrájený česnek, máslo, přikryjeme a dopečeme v předehřáté troubě. Při podávání rybu polijeme výpekem s česnekem. V naší kuchařce bylo kromě receptu Aljašská treska na česneku nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: Bažant na česneku Beraní maso na česneku Fazolová směs na česneku Houby na česneku Hovězí na česneku a víně Jehněčí maso na česneku Jehněčí na česneku s brambory a špenátem Kančí kýta na česneku Kapr dušený na pepři a česneku Kapr na česneku Kotlety na česneku II Králík na česneku Králík na česneku a rozmarýnu Králík na česneku a víně Krémová polévka z medvědího česneku |
|