KUCHAŘSKÉ RECEPTY



DALŠÍ KATEGORIE

Aljašská treska na česneku

Kategorie: hlavní jídla, ryby a vodní potvory

Na recept aljašská treska na česneku potřebujeme tyto suroviny:

   • 800 g filé z tresky
   • sůl
   • pepř
   • 1 lžíce hladké mouky
   • 2 lžíce oleje
   • 3 stroužky česneku
   • 2 lžíce másla
Recept aljašská treska na česneku připravíme takto:
Filé nakrájíme, osolíme, opepříme, obalíme v mouce a opečeme na oleji z obou stran. Pak přidáme na plátky nakrájený česnek, máslo, přikryjeme a dopečeme v předehřáté troubě. Při podávání rybu polijeme výpekem s česnekem.







©2022 KucharkaRecepty.cz     Šíření obsahu webu nebo jeho části bez písemného souhlasu majitele a provozovatele webu není dovoleno!