Kuchařské recepty pro každého

Zbojnická pochoutka v alobalu

Potřebujeme tyto suroviny:
200 g hovězí roštěné
200 g vepřové kýty
150 g uzené klobásy
500 g brambor
40 g uzené slaniny
1 cibule
100 g sterilovaných žampionů
2 stroužky česneku
olej
sůl
pepř
alobal
Při přípravě této dobroty postupujeme následovně:
Všechno maso nakrájíme na malé kousky a na rozpáleném oleji opečeme.
Pak maso vyndáme, do výpeku dáme nadrobno nakrájenou slaninu, cibuli, nakrájené žampiony, osmahneme, přidáme prolisovaný česnek, sůl, pepř, očištěné a nakrájené brambory a opečeme.
Hotovou bramborovou směs dáme na alobal, na brambory dáme opečené mäso, alobal uzavřeme a dáme do vyhřáté trouby zapéct.
Zbojnická pochoutka v alobalu
Zbojnická pochoutka v alobalu