• 1 květák
• 6 větších brambor
• 2 hrsti čerstvého nasekaného libečku
• 100 g nivy
• 100 g eidamu
• 4 vejce
• sůl
• pepř
• 3 stroužky česneku
• kořenicí směs - např. Adžika
• kečup
• olej
Květák rozebereme na růžičky, které pak povaříme v osolené vodě tak, aby se nerozvařily.
Vyjmeme je a necháme okapat.
Pekáč vymažeme olejem a klademe do něj na plátky nakrájené oloupané syrové brambory.
Ty pak osolíme, opepříme, posypeme libečkem a poklademe květákem, posypaným adžikou.
Takto dále vrstvíme a vše zakončíme brambory, které pokapeme kečupem.
Vejce rozmícháme s nastrouhanými sýry a prolisovaným česnekem, zalijeme jimi navrstvenou směs a pečeme.