• 140 g telecího masa
• 20 g tuku
• 25 g cibule
• 10 g mrkve
• 6 g celeru
• 70 g brambor
• 50 g rajčat
• 30 g paprikových lusků
• 30 g zelené fazole
• 15 g baklažánů
• 30 g hrachu
• 20 g tykviček
• 1 g červené papriky
• 3 g soli
Umyté maso nakrájíme na kousky a lehce osmažíme v části horkého tuku.
Přidáme postupně nadrobno nakrájenou cibuli, mrkev, celer, část rajčat a později přidáme červenou papriku.
Rozředíme horkou vodou a vaříme do poloměkkého masa.
Během této doby připravíme zeleninu.
Zelenou fazolku nakrájíme a dusíme do změknutí, potom postupně přidáváme a dusíme nadrobno nakrájenou papriku, baklažány (posolené, umyté a scezené), na velké kousky nakrájené brambory a tykvičky.
Takto připravenou zeleninu přidáme do poloměkkého masa.
Vše smícháme, nahoru položíme rajčata a zapečeme.
Hotové jídlo ozdobíme petrželí.