• 6 porcí filé
• 1 zakysaná smetana
• 2 vejce
• 1 cibule
• 8 lžic kečupu
• 1 lžička grilovacího koření
• 1 cibule
• 100 g strouhaného tvrdého sýra
• 3 lžíce strouhanky
Filé zakapeme citrónovou šťávou a necháme chvíli odležet.
Na oleji zpěníme cibuli, na to dáme osolené a okmínované filé a opečeme.
Pak zalijeme troškou vody a dusíme na mírném ohni asi 10 minut.
Mezi tím připravíme omáčku ze zakysané smetany, grilovacího koření, kečupu, worchesterové omáčky a vajec.
Vše dobře promícháme.
Filé odstavíme z ohně a touto omáčkou ho úplně zalejeme, posypeme strouhaným sýrem smíchaným se strouhankou a upečeme v troubě do růžova.
Podáváme nejlépe s bramborovou kaší.