Kuchařské recepty pro každého

Vepřový přírodní řízek s hořčicí

Potřebujeme tyto suroviny:
4 vepřové kotlety
plnotučná hořčice
sůl
pepř
hladká mouka
tuk
Při přípravě této dobroty postupujeme následovně:
Maso naklepeme, osolíme, lehce opepříme a z jedné strany potřeme hořčicí a necháme chvilku odležet.
Potom maso obalíme v hladké mouce.
Na pánvi rozehřejeme tuk a smažíme nejdříve ze strany s hořčicí.
Pánev přikryjeme poklicí.
Až začne stékat voda z poklice do tuku, maso otočíme a dosmažíme už bez pokličky.
Vepřový přírodní řízek s hořčicí podáváme s vařenými brambory.
Vepřový přírodní řízek s hořčicí
Vepřový přírodní řízek s hořčicí