Kuchařské recepty pro každého

Vepřový guláš

Potřebujeme tyto suroviny:
60 dkg vepřové plece
3 lžíce oleje
2 cibule
2 lžičky mleté papriky
1 lžíce rajčatového protlaku
sůl
kmín
2 stroužky česneku
1 lžička majoránky
1 lžíce hladké mouky
Při přípravě této dobroty postupujeme následovně:
Cibuli osmahneme na oleji do růžova, přidáme papriku, na kostky nakrájené maso a orestujeme.
Pak přidáme kmín, sůl a protlak, podlijeme horkou vodou a dusíme do měkka.
Maso vyndáme, šťávu zaprášíme moukou a osmahneme.
Přilijeme trochu vody, utřený česnek a omáčku rozšleháme.
Přidáme maso a ještě provaříme, přidáme majoránku a dochutíme.
Vepřový guláš
Vepřový guláš