• 400 g vepřového bůčku
• 250 g čínského zelí
• 2 lžíce dezertního červeného vína
• 1 lžíce Solamylu
• 1 lžíce sójové omáčky
• 1 cibule
• 2 stroužky česneku
• 40 g sádla
• sůl
• pepř
• zázvor
Prorostlý bůček vykostíme, zbavíme kůže, nakrájíme na silnější proužky, osolíme, opepříme, přidáme víno, nadrobno nasekanou cibuli a rozmočený Solamyl, dobře promícháme a necháme na chladném místě 2 až 3 hodiny.
Maso potom osmahneme na rozpáleném sádle, přidáme na proužky nakrájené čínské zelí, rozetřený česnek a zázvor, podlijeme, přikryjeme a dusíme do měkka.
Nakonec dochutíme sójovou omáčkou a solí.
Podáváme s kynutými knedlíky.