Kuchařské recepty pro každého

Vepřové srdce na divoko

Potřebujeme tyto suroviny:
2 vepřové srdce
5 dkg uzené prorostlé slaniny
1 cibule
kořenová zelenina
sůl
divoké koření
1 lžička plnotučné hořčice
vepřové sádlo
Při přípravě této dobroty postupujeme následovně:
Srdce očistíme a překrojíme na 4 části.
Na sádle opečeme slaninu nakrájenou na drobné kostičky, přidáme nastrouhanou kořenovou zeleninu a nadrobno nakrájenou cibuli a orestujeme.
Pak přidáme srdce, trochu opečeme, přidáme divoké koření, podlijeme a dusíme do měkka.
Pole chuti osolíme a vmícháme hořčici.
Vepřové srdce na divoko podáváme s rýží.
Vepřové srdce na divoko
Vepřové srdce na divoko