• 800 g libového vepřového mäsa
• 1 menší květák
• 250 g brokolice
• sůl
• pepř
• kmín
• vegeta
• 1 lžička mleté červené papriky
• 1 lžička hladké mouky
• tuk
• vývar
Maso nakrájíme na řízky, okraje nařízneme, naklepeme, osolíme a opepříme.
Z každé strany posypeme mletým kmínem (dlaní jej přitlačíme), obalíme v mouce a opečeme na rozpáleném tuku z obou stran.
Ve výpeku zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme papriku, hladkou mouku, zalijeme vývarem, chvílku povaříme a maso vložíme do této omáčky.
Květák a brokolici uvaříme ve vodě, do které jsme přidali vegetu.
Necháme odkapat a rozebereme na menší růžičky.
Maso a zeleninu podáváme s opečenými brambory.