Kuchařské recepty pro každého

Vepřové maso s vejci a bramborem

Potřebujeme tyto suroviny:
500 g vepřového ramínka
sůl
80 g másla
20 g cibule
500 g brambor
4 vejce
pepř
zelená petrželka
Při přípravě této dobroty postupujeme následovně:
Vepřové maso nakrájíme na stejné kousky.
V hrnci usmažíme do růžova na másle nadrobno nasekanou cibulku, do ní vložíme maso, osolíme a dusíme tak dlouho, až šťáva na mase vysmahne.
Pak je podlijeme horkou vodou a udusíme skoro do měkka.
Vzniklou omáčku opět vysmahneme a vmícháme do ní uvařené, oloupané a nakrájené na větší kostky brambory.
Do toho přimícháme rozmíchaná vajíčka, osolíme, opepříme, lehce promícháme a opečeme do růžova.
Podáváme posypané zelenou petrželkou.
Vepřové maso s vejci a bramborem
Vepřové maso s vejci a bramborem