Kuchařské recepty pro každého

Vepřové maso s ananasem

Potřebujeme tyto suroviny:
400 g vepřové kýty
100 g ananasového kompotu
50 g mandlí
3 lžíce dezertního červeného vína
1 lžička Solamylu
Glutasol
3 lžíce oleje
1 lžíce nadrobno nasekané petrželky
cukr
sůl
Při přípravě této dobroty postupujeme následovně:
Maso nakrájíme na kostky, osolíme, promícháme s rozmočeným Solamylem a na rozpáleném oleji osmahneme dozlatova.
Pak přidáme ananas nakrájený na malé kousky a oloupané opražené mandle, pokapeme vínem a dusíme doměkka.
Nakonec posypeme trochou cukru a dochutíme Glutasolem.
Při podávání posypeme petrželkou.
Vepřové maso s ananasem
Vepřové maso s ananasem