Kuchařské recepty pro každého

Vepřové maso na ďábelský způsob

Potřebujeme tyto suroviny:
500 g libového vepřového masa
1 cibule
100 ml vývaru
2 vajíčka
mletý pepř
5 stroužků česneku
olej
5 malých pálivých papriček
2 pórky
Při přípravě této dobroty postupujeme následovně:
Vepřové maso nakrájíme na tenké asi 3 cm dlouhé nudličky.
V misce rozšleháme vajíčka, osolíme, více okořeníme a přidáme prolisovaný česnek.
Potom do misky vložíme maso a vše promícháme.
Nadrobno nakrájenou cibuli zpražíme na oleji a přidáme připravené maso.
Prudce opečeme, podlejeme vývarem a dusíme doměkka.
Když je maso měkké, přidáme nadrobno nakrájené pálivé papričky a na kroužky nakrájaný pórek.
Podle chuti můžeme přidat pepř, aby bylo maso dost pálivé.
Podáváme s dušenou rýží.
Vepřové maso na ďábelský způsob
Vepřové maso na ďábelský způsob