• 500 g libového vepřového masa
• 1 cibule
• 100 ml vývaru
• 2 vajíčka
• mletý pepř
• 5 stroužků česneku
• olej
• 5 malých pálivých papriček
• 2 pórky
Vepřové maso nakrájíme na tenké asi 3 cm dlouhé nudličky.
V misce rozšleháme vajíčka, osolíme, více okořeníme a přidáme prolisovaný česnek.
Potom do misky vložíme maso a vše promícháme.
Nadrobno nakrájenou cibuli zpražíme na oleji a přidáme připravené maso.
Prudce opečeme, podlejeme vývarem a dusíme doměkka.
Když je maso měkké, přidáme nadrobno nakrájené pálivé papričky a na kroužky nakrájaný pórek.
Podle chuti můžeme přidat pepř, aby bylo maso dost pálivé.
Podáváme s dušenou rýží.