• 750 g vepřového masa (krkovice nebo plec nebo kýta)
• 2 plechovky červených fazolí
• 1 plechovka kukuřičných zrn
• 1 velká cibule
• 2 stroužky česneku
• 1 feferonka
• 1 plechovka drcených rajčat
• 1 malý rajčatový protlak
• sůl
• sladká mletá paprika
• mletý koriandr
• římský kmín
• chilli
• olej
Na oleji zpěníme na kostičky nakrájenou cibuli, přidáme kostky masa, osolíme, okořeníme a osmahneme.
Necháme cca 15 minut pustit šťávu na mírnějším ohni.
Pak přilijeme rajčata, vmícháme protlak, podle potřeby podlijeme troškou vody a dusíme.
Až je maso měkké, přidáme slité fazole a kukuřičná zrna a prohřejeme.
Nakonec dochutíme.