Kuchařské recepty pro každého

Vepřová plec s mrkví, rajčaty a paprikou

Potřebujeme tyto suroviny:
800 g vepřové plece
1 cibule
1 svazek mrkve
10 menších rajčat
5 bílých paprik
olivový olej
sůl
pepř
kmín
majoránka
hladká mouka
Při přípravě této dobroty postupujeme následovně:
Nadrobno nakrájenou cibuli osmahneme na olivovém oleji.
Pak přidáme na malé kostky nakrájenou vepřovou plec, prudce osmahneme a pak chvíli podusíme.
Pak přidáme nakrájenou mrkev, zalijeme vodou a povaříme.
Až je maso téměř měkké, přidáme nakrájená rajčata a nakrájenou bílou papriku.
Dochutíme solí, pepřem, kmínem a majoránkou, zaprášíme trochou hladké mouky a ještě chvíli povaříme.
Podáváme s čerstvým chlebem, vařenými brambory nebo špeclemi.
Vepřová plec s mrkví, rajčaty a paprikou
Vepřová plec s mrkví, rajčaty a paprikou