Kuchařské recepty pro každého

Vařené hovězí maso se zeleninou

Potřebujeme tyto suroviny:
400 g hovězího masa
2 mrkve
1 menší květák
2 mladé pórky
půlka celeru
1 cibule
sůl
3 kuličky pepře
1 hřebíček
Při přípravě této dobroty postupujeme následovně:
Maso umyjeme, vcelku dáme do osolené studené vody a vaříme 1 hodinu.
Potom přidáme nakrájenou cibuli, nakrájenou mrkev, celer, pórek, hřebíček a pepř.
Později přidáme očištěný a na růžičky rozebraný květák a vše uvaříme doměkka.
Měkké maso vyndáme na talíř, nakrájíme na plátky, obložíme uvařenou zeleninou a podáváme s vařenými brambory nebo dušenou rýží.
Vařené hovězí maso se zeleninou
Vařené hovězí maso se zeleninou