• 750 g prorostlého vepřového ramínka
• 100 g anglické slaniny
• 150 g měkkého salámu
• 2 cibule
• 1 malá sklenice kečupu
• 3 lžíce sojové omáčky
• hořčice
• mletá paprika
• mletý pepř
Maso nakrájíme na menší řízky, naklepeme, okořeníme, osolíme a potřeme hořčicí.
Na dno římského hrnce rozložíme plátky cibule, na ni dáme na silnější plátky nakrájenou slaninu, masové řízky, plátky salámu a vše opakujeme, dokud nespotřebujeme suroviny.
Poslední vrstvu tvoří cibule.
Vše zalijeme kečupem smíchaným se sojovou omáčkou, hrnec uzavřeme, vložíme do studené trouby, teplotu nastavíme na 200°C a pečeme asi 80 minut.
Podáváme s vařenými bramborami.