• 1 kg telecího masa
• 2 lžíce sádla
• 3 cibule
• 300 ml červeného vína
• 2 rajčatové protlaky (160 g)
• 1 lžíce ostrého kečupu
• sůl
• 1 lžička mleté sladké papriky
• 1 lžička mleté pálivé papriky
• špetka mletého černého pepře
• 1 lžíce sójové omáčky
• voda
Telecí maso nakrájíme na kostky.
Na rozpáleném sádle osmahneme nakrájenou cibuli dozlatova, přidáme maso a orestujeme, až pustí šťávu.
Pak zasypeme sladkou i pálivou paprikou, necháme zpěnit a podlijeme trochou vody, osolíme, opepříme, přidáme sójovou omáčku, zakápneme vínem a dusíme.
Až je maso napůl měkké, přidáme protlak, kečup, podlijeme trochou vína a dusíme doměkka.
Nakonec dochutíme solí a vínem.