Kuchařské recepty pro každého

Sumec s čínským zelím

Potřebujeme tyto suroviny:
800 g sumce
0,25 kg čínského zelí
100 g žampiónů
cibule
stroužek česneku
pórek
2 dcl masového vývaru
půl lžičky zázvoru
lžíce solamylu
3 lžičky sójové omáčky
1 lžička cukru
1 lžíce octa
sůl
1 lžíce oleje
Při přípravě této dobroty postupujeme následovně:
Do vymazané zapékací misky vložíme nakrájené čínské zelí, cibuli, pórek a česnek, přidáme na kostičky nakrájeného sumce, zalijeme vývarem osoleným a ochuceným zázvorem a 15 minut pečeme.
Potom maso vyjmeme a zeleninu promícháme s nakrájenými žampióny a ostatními přísadami.
Pečeme dalších 15 minut, pak vložíme rybu zpět a necháme prohřát.
Sumec s čínským zelím
Sumec s čínským zelím