Kuchařské recepty pro každého

Steak s omáčkou ze zeleného pepře

Potřebujeme tyto suroviny:
hovězí svíčková
nakládaný zelený pepř
hořčice
sůl
pepř
smetana
olivový olej
Při přípravě této dobroty postupujeme následovně:
Maso nakrájíme na jednotlivé steaky, pokapeme olivovým olejem, potřeme rozdrceným nakládaným zeleným pepřem a necháme alespoň 2 hodiny odležet.
Na rozpáleném oleji z obou stran maso necháme zatáhnout (asi 3 min po každé straně).
Vyndáme a uchováme v teple.
Do výpeku nalijeme smetanu, přidáme 2 až 3 lžičky nakládaného pepře a 1 nebo 2 lžičky hořčice.
Podle chuti osolíme a necháme trochu svařit.
Před podáváním steaky na talíři omáčkou přelijeme.
Steak s omáčkou ze zeleného pepře
Steak s omáčkou ze zeleného pepře