• 0,5 kg zadního hovězího masa
• 0,5 kg vepřového bůčku
• 3 různé pikantní klobásy
• 20 dkg anglické slaniny
• půlka cibule
• 20 dkg plnotučné hořčice
• 20 dkg kremžské hořčice
• sůl
• pepř
• mletá sladká paprika
• špetka chilli koření
• 2 smetany 11%
Maso a slaninu nakrájíme na kostičky, klobásy nakrájíme na kolečka, smícháme s ostatními surovinami kromě cibule a smetany a necháme uležet alespoň 2 hodiny (lépe přes noc).
Pak dáme do pekáče, trochu podlijeme a pečeme asi 1,5 hodiny.
Až hovězí maso změkne, přidáme jemně nakrájenou cibuli a pečeme dalších 20 minut.
Nakonec přidáme smetanu a ještě chvíli pečeme - až směs zrůžoví.
Podáváme s knedlíky nebo pečenými brambory nebo chlebem.