• 4 plátky hovězího masa
• 200 g uzeného masa
• 50 g libovější anglické slaniny
• 100 g tuku
• 1 cibule
• 4 rajčata
• 2 lžičky hořčice
• 40 g nastrouhaného křenu
• česnek
• mletá sladká paprika
• sůl
Roštěnky naklepeme, na okrajích nakrojíme, po obou stranách osolíme a po jedné straně potřeme hořčicí promíchanou s nastrouhaným křenem.
Do středu na hořčici položíme čtvrtinu množství na nudličky nakrájeného uzeného masa, zabalíme a spojíme jehlou na závitky.
Takto připravené roštěnky svrchu ještě potřeme česnekem utřeným se špetkou soli.
Cibuli nakrájíme na kostičky, zpěníme na tuku a do tohoto základu vložíme roštěnky.
Opečeme je, zaprášíme mletou paprikou a za mírného podlévání je dusíme doměkka.
Před dodušením přidáme do šťávy slaninu, kterou jsme předem mírně osmahli na pánvičce, a dále na dílky nakrájená omytá a oloupaná rajčata, která potom použijeme na ozdobení roštěnek.
Podáváme s vařenými brambory a přeléváme šťávou, v níž jsme roštěnky připravovali.