Kuchařské recepty pro každého

Srnčí karbanátky s paprikovou omáčkou

Potřebujeme tyto suroviny:
600 g srnčí kýty
150 g másla
1 stroužek česneku
1 cibule
mletá paprika
mletý pepř
sůl
Při přípravě této dobroty postupujeme následovně:
Maso zalijeme rozpuštěným máslem a necháme v něm odležet 24 hodin.
Potom je vyjmeme, nasekáme nadrobno nebo nameleme, osolíme, přidáme drobně sekanou cibuli a česnek, opepříme a důkladně promícháme.
Vytvoříme malé placičky o průměru 5 cm a vysoké 1 cm.
Placičky pečeme na másle.
Do zbylého omastku vmícháme papriku, podle chuti osolíme a srnčí karbanátky omáčkou na talíři polijeme.
Srnčí karbanátky s paprikovou omáčkou
Srnčí karbanátky s paprikovou omáčkou