Kuchařské recepty pro každého

Srnčí guláš minutkový

Potřebujeme tyto suroviny:
500g srnčí kýty
4 lžíce oleje
sůl
mletá sladká paprika
mletý pepř
2 lžíce másla
2 cibule
60g žampiónu
2 lžíce rajčatového protlaku
8 lžic vývaru z kostí nebo vody
Při přípravě této dobroty postupujeme následovně:
Odblaněnou srnčí kýtu nakrájíme přes vlákna na hranolky, pokapeme lžící oleje a necháme v chladničce dva dny nakřehnout.
Před přípravou ji osolíme, okořeníme a prudce osmahneme na rozehřátém oleji a másle.
Pak přidáme na nudličky nakrájenou cibuli, na plátky nakrájené žampióny, osmažíme, vmícháme rajčatový protlak, smažíme ještě minutu, zalijeme vývarem nebo vodou, povaříme další minutu a hned podáváme s opečenými brambory.
Srnčí guláš minutkový
Srnčí guláš minutkový