• 150 g tenkých rýžových nudlí
• 300 g kuřecích prsíček
• 4 lžíce sezamového oleje
• 1 feferonka
• 200 g cukrového hrášku
• 125 g mladých kukuřiček
• 2 naťové cibulky
• kousek pórku
• sójová omáčka
Do vroucí vody dáme rýžové nudle, povaříme je 2 minuty, scedíme a necháme odkapat.
Kuřecí prsíčka nakrájíme na tenké plátky a usmažíme na sezamovém oleji na velké pánvi.
K hotovému masu přidáme nadrobno nakrájenou feferonku, spařený odkapaný hrášek, nakrájené kukuřičky, nakrájené cibulky i s natí a na kousky nakrájený pórek a zvolna opékáme na menším plameni asi minutu.
Pak přidáme odkapané nudle a prohřejeme.
Dochutíme sójovou omáčkou, solí a pepřem.