Kuchařské recepty pro každého

Slovenský fazolový guláš s vepřovým masem

Potřebujeme tyto suroviny:
300 g vepřové maso z kýty
200 g slovenského točeného salámu
zelená paprika
rajčata
200 g bílých fazolí
cibule
majoránka
petrželka
vegeta
kmín
mletá červená paprika
sůl
Při přípravě této dobroty postupujeme následovně:
Cibuli nakrájíme, osmahneme, na ní pak podusíme vepřové maso nakrájené na kostky, přidáme kmín, červenou papriku a trochu soli, podlijeme horkou vodou a dusíme do měkka.
Na konci dušení přidáme nakrájenou zelenou papriku a nakrájená rajčata.
Nakonec přidáme předem uvařené bílé fazole a na kolečka nakrájený slovenský salám, dochutíme vegetou, majoránkou a petrželkou.
Slovenský fazolový guláš s vepřovým masem
Slovenský fazolový guláš s vepřovým masem