• 200 g vařeného kuřecího masa
• 100 g vařeného hovězího jazyku
• 100 g přelámaných a krátce povařených špaget
• 6 rajčat
• 1 cibule
• 1 stroužek česneku
• 4 lžíce olivového oleje
• několik lístků zelené petrželky
• několik lístků máty peprné
• 50 g tapioky
• 1,5 litru kuřecího vývaru
• sůl
• mletý pepř
• 3 lžíce strouhaného parmezánu
V hrnci na rozpáleném oleji osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli, zeleninu, rajčata, najemno nasekanou zelenou petrželku a mátu, zalijeme vývarem, přivedeme k varu, zavaříme tapioku a 20 minut zvolna vaříme.
Potom přidáme nadrobno nakrájené kuřecí maso, nakrájený hovězí jazyk a špagety, osolíme, opepříme a krátce povaříme.
Podáváme horké se strouhaným parmezánem.