• 200 g hlávkového salátu
• 50 g čerstvé okurky
• 50 g rajčat
• 50 g papriky
• 20 g ředkvičky
• 50 g kozího sýra
• bageta
• na dresink: 1 malá bílá cibule + 1 malá červená cibule + 1 lžíce hořčice + 1 lžička octa balsamico + olivový olej + sůl + pepř + cukr
Hlávkový salát nakrájíme na nudličky, dáme do mísy a smícháme s dresinkem, který jsme předtím připravili z cibule, hořčice, octa balsanica, olivového oleje, mletého pepře, soli a cukru.
Salát s dresinkem dáme na talíř, navrch přidáme nakrájenou mrkev, rajče, papriku a ředkvičku.
Bagetu nakrájíme na plátky, které ohřejeme na suché pánvi, pak je potřeme kozím sýrem a zapečeme.