• 190 g bílé ryby
• 30 g sterilovaných okurek
• 10 g cibule
• 20 g vařených vajec
• 5 g petržele
• 20 g rajčat
• 20 g mrkve
• 30 g brambor
• sůl
• ocet
• černý pepř
• olej
V horkém rybím bujónu nebo zeleninovém vývaru uvaříme očištěnou a omytou rybu.
Necháme ochladit v bujónu, očistíme od kostí a kůže a nakrájíme na plátky.
Neoloupané brambory položíme do studené vody s trochou soli a vaříme na mírném ohni.
Loupeme ještě teplé.
Všechnu zeleninu nakrájíme na kousky, jen cibuli krájíme na plátky.
Zeleninu položíme na talíř a okolo zeleniny dáme kousky ryby.
Salát zaléváme směsí z octu a oleje.
Nahoře zdobíme okurkami, mrkví, rajčaty a petrželí.