Kuchařské recepty pro každého

Rybí guláš z filé

Potřebujeme tyto suroviny:
750 g rybího filé
sůl
50 g hladké mouky
150 g cibule
60 g oleje
kmín
celý pepř
mletý pepř
mletou papriku
česnek
Při přípravě této dobroty postupujeme následovně:
Rybí filé nakrájíme na kousky, osolíme a obalíme v hladké mouce.
Cibuli nakrájíme nadrobno, osmahneme na polovině množství oleje dorůžova, přidáme kmín, pepř, mletou papriku, osmahneme a zalijeme vodou.
Připravenou rybu opečeme na druhé polovině oleje, mírně podlijeme vodou, vložíme do cibulového základu a společně dusíme zvolna doměkka.
Během dušení pokrm dosolíme a ochutíme třeným česnekem.
Rybí guláš z filé
Rybí guláš z filé