• 800 g rybích filet
• 2 baklažány
• 4 rajčata0
• 2 šalotky
• 1 stroužek česneku
• 6 lžic citrónové šťávy
• sůl
• pepř
• 6 lžic oleje
• 8 lžic hladké mouky
• 6 lžic jogurtu
Filety pokapeme 4 lžícemi citrónové šťávy.
Rajčata spaříme, oloupeme, rozčtvrtíme, vyndáme jadérka a dužinu nakrájíme na malé kousky.
V hrnci rozpálíme 2 lžíce oleje, přisypeme nadrobno nakrájenou šalotku a nadrobno nasekaný česnek a osmahneme.
Potom přidáme na kostky nakrájený baklažán a podusíme asi 3 minuty.
Pak přidáme rajčata a podusíme ještě 4 minuty.
Dochutíme solí a pepřem.
Filety nakrájíme na menší kousky, obalíme v mouce a opečeme na zbylémm oleji.
Jogurt smícháme se zbylou citrónovou šťavou a se solí a pepřem.