Kuchařské recepty pro každého

Rybí filé na olivách

Potřebujeme tyto suroviny:
4 porce rybího filé
800 g brambor
2 cibule
2 papriky
8 rajčata
mleté koření
400 g oliv bez pecek
citronová šťáva
sůl
Při přípravě této dobroty postupujeme následovně:
Brambory nakrájíme na kostky, papriky na nudličky a cibuli nadrobno.
Osmažíme na oleji, přidáme oloupaná a na kostičky nakrájená rajčata, podlijeme vodou, osolíme, okořeníme a dusíme.
Na jiné pánvi usmažíme rybí filé, přidáme směs z brambor a zeleniny, dochutíme a filé i se směsí spolu prohřejeme.
Nakonec přidáme olivy a pokapeme citronovou šťávou.
Podáváme s bílým chlebem.
Rybí filé na olivách
Rybí filé na olivách