• 4 plátky roštěnky
• 10 dkg Nivy
• 2 dcl smetany na šlehání
• kremžská hořčice
• francouzská hořčice
• cibule
• česnek
• worčestrová omáčka
• olej
• máslo
• pepř
• sůl
Plátky roštenky odblaníme, rozklepeme na tenko, vetřeme do nich z jedné strany trochu česneku rozetřeného se solí a worčestrovou omáčkou, na druhou stranu navršíme rozdrobený sýr, přeložíme, okraje sepneme, trochu posypeme pepřem a smažíme na středním ohni na oleji.
Cibuli nakrájíme najemno a krátce zpěníme na másle, pak zalejeme šlehačkou a necháme přejít varem.
Přidáme 1 lžíci kremžské horčice a trochu francouzské hořčice a necháme zhoustnout.
Při podávání touto omáčkou přelijeme hotové roštenky.
Podáváme s rýží.