Kuchařské recepty pro každého

Rizoto s kuřecím masem a zeleninou

Potřebujeme tyto suroviny:
Půlka kuřete
300 g předvařené rýže
40 g másla
100 g sterilované mrkve
5 lžic sterilovaného hrášku
50 g strouhanného sýra
sůl
Při přípravě této dobroty postupujeme následovně:
Očištěné kuře osolíme a bez tuku, mírně podlité je dusíme doměkka.
Maso obereme z kostí a pokrájíme na kostičky.
Šťávu zjemníme máslem, prohřejeme a nalijeme na kostky masa.
Zeleninu prohřejeme nad párou a promícháme ji s kuřecím masem a dušenou rýží a rozdělíme na talíře.
Na talířích rizoto posypeme strouhaným sýrem.
Podáváme s kompotem.
Rizoto s kuřecím masem a zeleninou
Rizoto s kuřecím masem a zeleninou